Home » , » Bobodoran Sunda : Kadaharan Pangharamna

Bobodoran Sunda : Kadaharan Pangharamna

Posted by Cerita Lucu on Senin, 13 Juni 2016

http://jokelucu21.blogspot.com/2016/06/bobodoran-sunda-kadaharan-pangharamna.html
Cerita lucu - Kadaharan Pangharamna
Udin : "Sep, kadaharan naon nu pangharam haramna sa-alam dunya?"
Asep : "Babi jeung anjing atuh,Din"
Udin : "Salah !"
Asep : "Naon atuh?"
Udin : "Babi nu keur kakandungan (hamil) !"
Asep : "Naha?"
Udin : " Apanan nya manehanana babi,Nya mengandung Babi deui!"



0 komentar:

Poskan Komentar

.comment-content a {display: none;}